Prophem Clasic

(112 recenzii de la clienți)

151lei

Cicatrizant natural pentru fisuri anale și hemoroizi.

SKU: PROP10 Categorii: ,
Detalii despre livrare

Pretul standard al livrarii este de 20 RON. Pentru orice comanda peste 500 RON, livrarea este gratuita.
Cautam cel mai avantajos pret pentru a va livrara comanda dumneavoastra! Costul de livrare este standard indiferent de comanda. In cazul in care apar modificari de pret, acestea vor fi comunicate de catre operatorii nostri.

Descriere

Descriere

Prophem este o cremă naturală, cicatrizantă, destinată ameliorării hemoroizilor și fisurilor anale. Această cremă este formulată pe baza unui amestec de produse apicole, precum propolis, ceară de albine și miere, recunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și vindecătoare.

Produsul Prophem oferă o abordare terapeutică blândă, dar eficientă pentru gestionarea simptomelor hemoroizilor și fisurilor anale, prin reducerea inflamației, promovarea vindecării și furnizarea unei bariere protectoare pentru zona afectată. Formula sa unică este lipsită de ingrediente sintetice, produse petroliere sau alte substanțe chimice agresive, permițând astfel folosirea sa fără apariția de iritații sau efecte adverse.

Este important de menționat faptul că Prophem poate să nu fie indicat pentru persoanele alergice sau sensibile la unul sau mai multe ingrediente conținute în produs. Înainte de a utiliza Prophem, este recomandat să citiți cu atenție lista de ingrediente.

Prophem poate fi utilizat pentru tratarea hemoroizilor interni și externi, precum și pentru ameliorarea disconfortului cauzat de fisuri anale, fiind potrivit pentru toate categoriile de vârstă. Este o alternativă sigură și eficientă la remedii tradiționale, care pot avea un efect iritant asupra pielii sensibile.

Produsele apicole au fost utilizate de mii de ani pentru proprietățile lor medicinale și vindecătoare. Prophem combină aceste beneficii într-o cremă ușor de utilizat, care oferă o alternativă naturală pentru gestionarea simptomelor hemoroizilor și fisurilor anale. Prin utilizarea lui Prophem, puteți experimenta beneficiile calmante și vindecătoare ale acestor produse într-un mod convenabil și eficient.

Ingrediente:

Substanțe active: ceară de albine, propolis, miere, alcool etilic, uleiuri vegetale.

Contraindicații:

Prophem Unguent nu trebuie utilizat de către persoanele alergice sau sensibile la oricare dintre componentele produsului.

Precauții:

A se păstra la loc uscat și ferit de lumină și căldură. A nu se depăși doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

Prezentare: 10g

 

 

 

Recenzii (112)

112 recenzii pentru Prophem Clasic

  1. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Foarte bun

  2. Stirbu Marinica (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Ok

  3. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Buna ziua! As vrea sa va povestesc experienta mea cu acest produs,Prophem, in cazul unei fisuri anale.
    La 2 zile dupa ce am comandat produsul,am fost sunat de dl Ilie,care mi-a explicat cum se foloseste.Intamplarea a facut sa primesc cutia chiar de ziua mea si-l consider cel mai frumos cadou din ultimii 10 ani…Pana sa aflu de Prophem bineinteles ca am fost la clinica Laurus si am dat 240 lei primul consult + 1850 pachetul care include consulturi si dilatari anale,creme etc.Dupa ce am primit crema Prophem nu am mai folosit crema de la Laurus.Chiar de a 2a zi am simtit o schimbare in bine.Dupa 2 sapt eram foarte bine,nu mai aveam dureri si nici arsuri.EI,ACUM INCEPE DISTRACTIA!
    Am avut control pe 29 februarie la clinica si mai mult din curiozitate sa vad cum a actionat Prophem si sa vad rezultatul,am mers.MARE GRESEALA ! Dr.a bagat camera,mi a zis ca e foarte bine,mi-a facut dilatare ca inainte si a folosit crema lor…A doua zi,pe 1 martie bineinteles ca m-au luat iar durerile.Acum trebuie sa o iau iar de la capat…Un sfat pt toti care au probleme,ascultati-l pe dl Ilie,daca va apucati de tratament,nu mai folostiti altceva.Am scris mult in speranta ca altii nu vor mai face greseala mea.Sanatate multa!

  4. Camelia

    Sunt CAMELIA
    Este crema miraculoasa a retras hemoroizii și nu numai, aceștia nu au mai apărut niciodată
    Deși eu stau 12 ore la munca pe scaun.
    Mulțumesc domnului Ilie este ingerul trimis de Dumnezeu

  5. VF din Brăila (proprietar verificat)

    SUNT V.F DIN BRAILA
    În vara acestui an am suferit o intervenție chirurgicală pentru un abces perianal și chinurile prin care am trecut sunt de nedescris. Am aflat de produsele miraculoase ABee de la o colegă de servici, care mi-a spus despre beneficiile folosirii acestor produse. Am luat legătura cu d-l Ilie Abramiuc și mi-a recomandat crema PropHem activ. De curând am simțit că începe să-mi apară din nou un abces tot în zona unde îmi ieșise în vară și, imediat, am dat cu crema PropHem activ în locul respectiv (cf indicațiilor primite de la d-l Abramiuc), iar abcesul a dat înapoi în 2 zile. Am folosit-o și pentru hemoroizi și m-am vindecat. Sunt extraordinare aceste produse. Mulțumesc din suflet pentru aceste produse și Dumnezeu să vă țină sănătoși.

  6. NN (proprietar verificat)

    SUNT N.N. DIN CRAIOVA
    Un produs miraculos care m-a ajutat sa evit in ultimul moment o operatie (“inevitabila” conform spuselor doctorului proctolog care observand gravitatea starii din zona afectata adica sangerari zilnice insotite de dureri serioase timp de cel putin 7 zile) de inlaturare hemoroizi cu procedura Laser care costa undeva peste 5000 ron la prima intampinare. Asta dupa ce am mai luat si alte tratamente cu pastile, supozitoare si creme farmaceutice (prescrise de acelasi doctor) care nu au avut aproape niciun efect, poate doar usor calmant pe moment, dupa care reaparitia hemoroizilor impreuna cu durerile si disconfortul caracteristic.
    Dupa primele 2-3 zile de utilizare a unguentului Prophem hemoroizii s-au retras in mod miraculos si nu au mai reaparut. L-am utilizat de la jumatatea lunii mai 2023 conform recomandarii D-lui Abramiuc si pana acum totul in regula, fara deranjamente in zona afectata. Ma simt ca si cand nu ar fi aparut niciodata aceasta afectiune, tromboza hemoroidala denumita medical de catre doctorul proctolog (plus ca nici nu am terminat toata cutiuta, mai am aproape jumatate deoarece se administreaza in cantitate foarte mica, aproximativ o picatura de doua ori/zi).
    O imbunatatire considerabila a calitatii vietii multumita D-lui Ilie Abramiuc si albinutelor pentru produsele miraculoase ABee. Sanatate si viata lunga!
    Nu mai vorbim de miere! Am incercat toate sortimentele. Excelente!

    Nota maxima ABee!!!

  7. Daniela Mallette (proprietar verificat)

    DANIELA M. BUCURESTI
    La 61 ani, am avut prima criza hemoroidala din viata mea, cumplita, cu arsuri inimaginabile. Vreme de doua luni, am încercat tot ce mi-a fost recomandat de la farmacie, Hemorzon, crema si supozitoare, Proctolog, supozitoare, Cicatridina, supozitoare, Pilex, crema de la Himalaya, apoi, o crema recomandata de o doctorita, preparata în laboratorul farmaciei, pe baza de antibiotic si cortizon. De fiecare data, primeam o oarecare usurare si capatam nadejde, dar, dupa cîteva zile, arsura de neînchipuit revenea si ma deprima îngrozitor. Nu ma vedeam DELOC mergînd la doctor, sa fiu examinata in zona “aia” si, poate, propusa pentru operatie! Am citit pe internet, într-o noapte, când nu puteam sa dorm din cauza arsurii, parerea buna a cuiva despre acest produs apicol, Prophem, pe care îl recomanda cu râvna. Am accesat link-ul si l-am comandat, chiar în acea noapte. A doua zi, dimineata, m-a sunat dnul Abramiuc Ilie, chimist apicultor, care mi-a explicat în detaliu cum sa folosesc crema. De atunci am comandat, cred, înca vreo trei cutiute, fiindca vindecarea mergea încetisor, dar, oameni buni, mergea sigur! Tot chinul meu a durat, cu totul, vreo patru luni, dar de aproape doua luni, am ajuns la liman, prin îndurarea lui Dumnezeu, si acum pot sa stau pe scaun fara dureri si fara arsuri., Manânc cu atentie, însa, fara chestii iuti. Sigur o sa mai comand produsul, sa-l am în casa, caci am avut încredere ca ma va ajuta si nu m-am înselat. Îi multumesc lui Dumnezeu ca m-a îndrumat spre el, dar si dnului Abramiuc, care, cu rabdare, de fiecare data, când am vorbit la telefon, m-a încurajat ca va fi bine, fiindca, din marturiile oamenilor, foarte multi au vazut clar beneficiile Prophemului.

  8. MARIAN

    MARIAN – BOTOSANI
    In anul 2022 , luna februarie am fost diagnosticat cu abces perianal, operat urgent deoarece era posibil sa fac septicemie…cel putin asa sustineau doctorii chirurgi. Am trecut prin cea mai urata perioada a vietii de pana acum, deoarece timp de doua saptamani acel buzunar sub carne lat de vreo 2 cm si lung de vreo 6-7 cm creeat de infectie imi era curatat zilnic fara anestezie. Curatire consta in urmatoarele: in fiecare dimineata doctorul isi infasura degetul cu fasa sterila si imi radea la propriu peretii acestui buzunar in carne, repet , fara anestezie, pana ajungeam in pragul lesinului din cauza durerii.
    Recuperarea este grea dupa aceasta operatie deoarece nu se coase , rana trebuie sa se inchide singura, dinspre interior spre exterior, si pana se inchide total dureaza undeva la 5-6 saptamani. Cand credeam ca am depasit aceasta faza, dupa 2 luni de la prima opratie, surpriza…mi se infecteaza iar si urmeaza acelasi tratament, aceiasi taietura, aceleasi curatiri zilnice pe carne vie cu dureri care ma duceau aproape de lesin. Dupa alte doua luni, se inefcteaza iar….si iar….in anul 2022 abcesul perianal mi s-a infectat de 5 ori. Ultima data fiind in luna noiembrie, cand am decis sa merg la alt spital, alt doctor care a luat decizia ca trebuie sa fiu operat de fistula anala. Deja era prea mult pentru psihicul meu si am refuzat deoarece operatia de fistula anala, conform protocoalelor chirugicale este tortura, cu recuperare de 3-4 luni si rana deschisa in tot acest timp.
    Atunci am auzit de d-nul Abramiuc si de tratamentele dumnealui si eram dispus sa incerc orice doar sa nu ajung la acea operatie. M-am intalnit cu dumnealui, i-am explicat problema si mi-a recomandat unul din produsele sale : PROPHEM. Ce vreau sa va zic tuturor, am 8 luni de la ultima infectie a abcesului, fara sa mai am nici o problema, semn ca fistula anala s-a inchis datorita cremei PROPHEM. Ii multumesc lui Dumnezeu si domnului Abramiuc si recomand cu incredere acest produs.

  9. Ghenceanu

    12 ani de chin si toate cremele/tratamentele incercate pt fisura anala si hemoroizi. Aceasta crema m-a vindecat in 5 zile. Sa-l tina Dumnezeu sanatos pe domnul Ilie.

  10. Popa Mircea (proprietar verificat)

    POPA M. JUD GALATI
    În anul 2015 am avut hemoroizi am descoperit întâmplător această crema. In aproximativ 2 săptămâni au dispărut complet din păcate după 8 ani au apărut din nou astăzi am comandat prophem cu cea mai mare încredere recomand cu multa sinceritate

  11. Carmen din Bucuresti (proprietar verificat)

    Carmen-Bucuresti
    Am fost diagnosticata in urma controlului proctologic cu Hemoroizi externi voluminosi trombozati.Mi s a dat tratament cu DETRALEX,PROCTOGIVENOL SUPOZITOARE SI DOXIPROCT UNGUENTtimp de o luna de zile pt a se putea retrage si a ma opera bineinteles ca altfel nu exista solutie.Am tinut acest tratament foarte strict conform prescrierii dr. si dupa o luna s au retras la jumatate.din dimensiune .erau cit. o maslina mai mare,fiind 4 la nr. dar nu s au retras definitiv.Am auzit de aceasta crema PropHem de pe internet tot cautind solutii pt a scapa de operatie.Am zis fie ce o fi nu am nimic de pierdut sa incerc cumparind dea lungul timpului toate cremele si supozitoarele care sint pe piata fara nici un rezultat.Am comandat aceasta crema am vb la tel cu dl Abramiuc pt detalii de folosire cu toate ca vine si prospectul alaturi de crema si am inceput sa o folosesc,tratamentul fiind de 21 zile dupa 5 zile ca printr o minune s au retras complect ca si cum nu ar fii fost niciodata.acest lucru s-a intimplat anul trecut in luna septembrie si de atunci nu am mai avut absolut nici o problema de acest gen.Multumesc din suflet dl abramiuc pt minunile pe care le face acest preparat.Va recomand din tot suletul si cu mina pe inima sa incercati pt a va vindeca de aceasta boala.

  12. claudiu (proprietar verificat)

    claudiu
    Postez si eu din experienta mea:in luna decembrie 2022 am fost diagnosticat cu o fisura anala, recomandarea medicului a fost simpla, o crema de la ei(medlife) de vreo 150 lei pe o perioada de 14 zile urmand ca dupa ce aceasta perioada sa treaca sa merg la consult, si daca fisura nu trece sa ma opereze.Din nefericire la scurt timp cu diagnostic am fost operat de fiere si nu am avut cum sa ma duc la control si durerile continuau, semn ca acea fisura nu se reparase.Dupa aproximativ 2 luni de dureri, sangerari si tot tacamul am dat pe un site de un comentariu a unei persoane care se tratase cu crema PROPHEM ACTV. Normal ca am fost sceptic in privinta ei, am inceput sa iau cam o luna si durerile nu se opreau.M-a sunat dnul Abramiuc si i-am explicat cum o foloseam, si mi-am dat seama ca eu nu o utilizam corect.Am comandat alta creama si utilizarea ei a fost strict intructiunilor dnului si ce sa vezi ca dupa cateva zile durerile scadeau in intensitate si usurel am ajuns sa nu mai ma doara la scaun.Am combinat aceasta crema si cu un un aport de fibre cam pe la necesarul zilnic si apa de minim 2 litri pe zi astfel incat acum dupa aproape 3 luni sa reusesc sa am o viata normala.Am folosit si alte produse de aici, ulceropop cu Pastura sa refac partea de mucoasa intestinală (afectată prin operarea fierii) dar și miere si pot sa spun ca sunt de calitate exceptionala.Nu credeam ca aceasta crema va functiona si sunt recunoscator dnului Abramiuc pt aceasta crema.Voi incerca toate produsele si revin cu feedback.

  13. Andreea Margarit (proprietar verificat)

    Andreea M
    Bună ziua!!
    Acest produs este un MIRACOL!
    L-am descoperit in urma unor îndelungate căutări pe diferite forumuri și am fost sceptică la început deoarece avea TOATE recenziile bune, ceea ce rar mai intanlesti! La mine și-a făcut efectul după a doua utilizare, încă continui sa-l folosesc pentru o perioada de 1 luna, fiind la jumătatea tratamentului. L-am recomandat tuturor cunoscuților care aveau probleme cu hemoroizii, este un produs minunat!

  14. Ovidiu (proprietar verificat)

    Ovidiu
    Multumesc si eu pe aceasta cale domnului Ilie pentru toata munca, sfaturile si priceperea daruite in vederea producerii acestor produse naturale, adevarate leacuri penru cei aflati in diverse suferinte.

    Personal, am folosit produsul PropHem Activ si pot confirma pe deplin eficacitatea acestuia. Pornind de la o fisura anala, devenita atata de incomoda incat a sta in pozitia sezut mai mult de cateva minute devenise un tel greu de atins, prin voia Domnului am aflat de unguentul PropHem produs de domnul Abramiuc.

    Rezultat: efect rapid si dupa o luna de zile, alta poveste, cu final fericit. Uneori luati de grijile de zi cu zi, parca uitam de lucrurile cu adevarat importante, nu mai departe decat binecuvantarea de a putea sta pe un scaun fara a avea dureri.

    Am recomandat si altor apropiati care au folosit si ei la randul lor acest produs si au confirmat la randul lor eficacitatea produsului.

    Recomand si Pastura in tandem cu Imuno Activ, beneficii de care m-am bucurat de asemenea atat eu, familia si alte persoane din cercul de cunostinte.

    In final, multe multumiri domnule Ilie Abramiuc! Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru bine si bucurile facute, noua, tuturor!

    Doamne ajuta!

  15. RLM

    RLM
    Cea mai bună reclamă este din vorbă în vorbă pe baza experienței avute cu un anumit produs.
    Și da…vreau să fac reclamă produselor apicole create de familia Abramiuc din Negostina, jud.Suceava pentru a crește gradul de încredere în tot ceea ce o albinuță poate produce pentru sănătatea noastră a oamenilor.
    Am aflat de aceste produse discutând cu un medic gastroenterolog despre bacterii….în special helicobacter pylori….despre cât rău poate produce.
    Astfel mi-au fost recomandate produsele domnului apicultor Abramiuc Ilie.
    Am luat legătura cu acesta șî după explicațiile primite am cumpărat ULCEROPROP, HELICOPROP și PĂSTURA, alături de PROPHEM…..achiziționat în baza faptului că am avut hemoroizi după ce am născut.
    La sfârșit de noiembrie 2022…….în loc de menstruație, am avut vreo 3 săptămâni doar însemnare zilnică cu o dungă maronie…., după care sângerare…câteva zile pauză….apoi iar sângerare.
    Începusem deja să iau produsele apicole descrise mai sus, tratament care a durat 21 de zile…….după modul de administrare recomandat.
    Din cauza acelor sângerări, cam în jurul datei de 10 decembrie 2022, ajung la medicul ginecolog pe care îl știam de 25 de ani, (mi-a supravegheat toate cele 4 sarcini).
    Verdict: “Aveți un polip cam de 1 cm, roșu iar zona din jurul lui iritată, și cu mai multe puncte. Acesta va trebui extras”.
    Am întrebat dacă se poate rezolva și medicamentos și mi-a răspuns că doar chirurgical poate fi eliminat.
    La ambulatorul din spital (Suceava), am fost consultată de o doamnă doctor ginecolog care mi-a făcut și un chiuretaj pentru faptul că pe lângă polip aveam și un endometru foarte gros, la care mi-a adăugat și informația că am și chisturi pe ovare.
    În urma chiuretajului a fost recoltată probă pentru biopsie. Am primit rețetă cu antibiotic pe care să îl iau preventiv dar nu l-am luat……știind că tratamentul de la domnul Abramiuc are antibiotic natural care distruge bacteriile rele și paraziții apoi are și probiotic. pentru refacerea florei intestinale timp de 21 de zile după tratament, pentru că din câte mi-a explicat domnul Abramiuc…….aceste produse conțin enzime care refac flora intestinală și fiind flora refăcută……intestinul..stomacul….acuma am văzut că și uterul revin la funcțiile lor normale…….ăsta este rolul lor al enzimelor.
    Am primit rezultatul de la biopsie după 14 zile…asta fiind la sfârșitul lui decembrie 2022, care la o primă interpretare a unei asistente nu suna bine deloc.
    Am plecat imediat la Cluj, unde am luat legătura cu un medic chirurg oncolog.
    La vârsta de aproximativ 50 de ani mama mea a făcut operație de histerectomie, pentru diagnosticul de cancer uterin în fază 1 A și din cât am studiat poate fi și genetic (totul a decurs bine, pentru că după spusele doctorului mama a ajuns la timp, a fost operată și nu a avut nevoie nici de chimioterapie).
    După consultul ginecologic din 4 ianuarie 2023, am primit verdictul din partea medicului de la Cluj:
    “Trebuie să oprim fabrica de copii, adică trebuie făcută histerectomie, doar că înainte de asta trebuie făcut tomograf să vedem dacă nu există ceva EXTINS”. Am primit vestea destul de calmă pentru că știam că în caz de cancer…dacă este făcută la timp operația am șanse să mai trăiesc și să-mi pot crește mare și al patru-lea prunc de 8 ani.
    Programarea la tomograf a fost făcută peste două săptămâni….adică pe 27 ianuarie 2023.
    Încă un drum la Cluj, făcut a doua zi după ce a fost înmormântat socrul meu (iar acasă mama mea era diagnosticată cu cancer hepatic pe fond medicamentos…la 17 ani după histerectomia făcută).
    Nu erau cele mai bune momente ale vieții mele.
    Ajung la Cluj, fac tomograful care nu a putut fi interpretat în aceeași zi.
    A rămas să merg acasă la Suceava și să sun marți pentru rezultat.
    Discuția din cabinet cu domnul doctor din Cluj a condus la concluzia că ar exista și un “dacă” va fi nevoie de operație mă programează în 4-5 zile.
    La auzul cuvântului “dacă” am întrebat și eu ca omul disperat după o minune: “Există și un “dacă” este nevoie de operație?”
    Verdict doctor:
    “Nu vreau să te iluzionezi, dar 99 % operația trebuie făcută”.
    Am revenit în Suceava, mi-am făcut ghiozdanul ca pentru spitalizare și am așteptat răspunsul de marți.
    Sun marți la domnul doctor și îl rog să-mi spună rezultatul.
    Verdict doctorCluj:
    ” Am primit rezultatul parțial care spune că organele genitale sunt in forma lor normală, adică nu au suferit modificări”.
    Uluită îl întreb dacă mai este nevoie de operație și îmi răspunde că NU, doar să merg să îmi extirp polipul.
    Am mulțumit frumos……dar in mintea mea era o disonanță cognitivă maximă.
    Cum adică, cu trei zile în urmă îmi spune că pe baza analizelor și a controlului făcut de el acuma două săptămâni, 99% sigur trebuie făcută operația….dar ce să vezi tomograful dă verdictul de 1 % …operația este anulată….și concluzia….ALARMĂ FALSĂ.
    Cu rezultatul de la biopsie revin la medicul meu ginecolog din Suceava pe care îl știam de 25 de ani și care m-a trimis să extirp polipul cel de 1 cm roșu cu pui pe lângă el…cu zona iritată etc…..
    mă consultă iar și zice…”Este bine”.
    Am întrebat:”Ce înseamnă bine?” și îmi spune:
    “Uterul arată bine iar polipul este sub un centimetru și este de culoare roz…adică nu este inflamat”.
    De menționat că din ce am studiat, atunci când este fibrom …la menopauză sau la sarcină…scade…în schimb când este polip…la menopauză crește.
    Nu-mi venea să cred.
    Tot el îmi spunea cu 2 luni în urmă că trebuie să scot polipul cam de 1 cm care poate conduce la cancer și tot el acuma îmi spune că este bine, că este sub 1 cm și este roz…și că nu mai este nevoie de extracție…că se poate ține sub observație?.
    Pentru mine curată minune.
    Singura explicație rațională pentru mine este efectul pe care l-au avut în comun cele 4 produse …PROPHEM, folosit atât pentru hemoroizi cât și vaginal, plus cele trei ULCEROPROP, HELICOPROP și PĂSTURA care au ajutat la refacerea mucoasei și pentru stomac și pentru uter după chiuretaj……timp de 21 de zile…..timp în care s-au petrecut cele relatate mai sus.
    De menționat încă o dată faptul că după chiuretaj am prmit rețetă de antibiotic pe care nu am luat-o tocmai ca să văd efectul produselor apicole. Am tremurat câteva zile…..pentru că îmi era frică să nu fac infecție…….dar intuiția mi-a dictat să cred mai mult în antibioticul natural din produsele apicole……pentru că dacă luam antibioticul chimic…riscam să mai fac și o candida…plus scăderea imunității.
    Am zis că în cazul în care fac febră…iau atunci antibioticul……ca soluție extremă.
    Și n-am făcut febră………
    Ăsta a fost un semn foarte bun.
    După ce am terminat tratamentul mi s-a reglat și scaunul.
    Dar cel mai bun efect a fost asupra aparatului genital.
    Unde dai și unde crapă…..
    Am pornit tratarea helicobacterului….și mi s-a tratat uterul….AM SCĂPAT DE HISTERECTOMIE……..VERDICT DAT NU PE BAZA PĂRERII UNUI MEDIC CI PE BAZA CITIRII UNUI TOMOGRAF.
    Încă sunt uluită………medicul ginecolog m-a întrebat și el dacă am luat tratament după chiuretaj și i-am zis că NU pentru că deja luam un tratament naturist pe bază de produse apicole.
    Am sunat azi si am vorbit cu domnul Abramiuc pentru a-mi elucida modul în care au lucrat aceste tratamente in beneficiul meu.
    Mulțumesc domnilor Abramiuc pentru toată munca și activitatea depusă în folosul semenilor dar mai ales că dați plus valoare albinelor care ne dau aceste minunate produse…………Sfântul Ioan Botezătorul se hrănea în pustie cu miere…….așa de complexă este ca aliment că întreține viața.
    .

  16. Neagu Roxana

    Bună ziua,
    Ma numesc Neagu Roxana și povestea mea începe asa:
    De 20 ani ma confrunt cu o constipatie cronica. În ultimii ani problema mea s-a complicat. În urma constipației am făcut mai multe fisuri anale, cu sangerari abundente și infecții. Am fost operata de 3 ori, mi s-a pus toxina botulinica, dar de fiecare data a recidivat, apărând alte fisuri anale. În ultimii doi ani am fost tratată la o clinica si am urmat un tratament, (spun eu spartan). Am stat mai bine de 8 luni cu mese introduse în anus, cu baneocin, kanamicina, nizoral, dermazin… Am făcut alergie la tot ce se numea unguent și nenumărate tromboze. Într-un cuvant am ajuns la disperare și într-o mare depresie. Dar Dumnezeu m-i la scos în cale pe acest mare chimist și un mare geniu în ceea ce face. Datorita acestui om și a produselor descoperite de el am reușit sa am o viata normala. Cu ajutorul cremei Prophem pot spune că rănile mele, care erau cronice s-au vindecat. Trebuie sa avem încredere în aceste produse naturiste și sa înțelegem ca nu doar medicamentele de sinteza te pot face bine. Dumnezeu sa te binecuvânteze domnule Abramiuc Ilie și să-ți dea sănătate.
    Crăciun fericit și binecuvantat.

  17. Catalina Chirita (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  18. Mihai Razvan (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    M. RAZVAN
    Produsele ajuta in afectiunile pentru care sunt recomandate. Am fost sceptic dar nu regret ca am incercat

  19. Mariana (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Foarte bune. Mulțumim.

  20. Patraucean Gheorghe (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  21. Breabăn (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  22. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  23. Radu M. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  24. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  25. Ionut Doru Florea (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  26. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  27. Sorin Musuroi (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  28. Horvat (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  29. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  30. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  31. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  32. Marcela (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    MARCELA
    Cel mai eficient produs, cu rezultate extraordinare

  33. Burlacu (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  34. sandra (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  35. Sorina Gherghinescu (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    SORINS GHE.
    Recomand PropHem Activ!
    Un produs benefic, cu rezultate rapide!

  36. Adela (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  37. CARAZA nelu (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  38. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Produs conform prezentării. Recomand.

  39. Nutescu Iulian (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  40. Vasile Bălaj (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    VASILE B.
    Foarte mulțumit de produs . Îl recomand cu toată increderea pentru fisuri anale!

  41. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  42. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Buna

  43. Dan B. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  44. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  45. Emil Nicolescu (proprietar verificat)

    Scriu la 2 ani după ce am folosit Prophem. Nu mai am nici un hemoroid deci puteți avea încredere în această cremă. Multă sănătate tuturor!

  46. Dorina (proprietar verificat)

    Buna ziua, multumesc d lui Ilie Abramiuc pentru sfaturi si pentru pentru acest produs! Pot spune ca am descoperit crema magică ! Si a dovedit eficiența din a doua zi de tratament. Sangerarile s au oprit, iar durerile s au diminuat. Recomand tuturor aceasta cremă. Multa sănătate și spor in toate!
    Dorina D. Valcea

  47. liviu (proprietar verificat)

    LIVIU
    Recomand cu cea mai mare incredere acest produs.Foarte bun pentru fisuri anale.Multumesc domnului Ilie!

  48. Raileanu Alexandra (proprietar verificat)

    Am folosit sute de produse pentru hemoroizi si nu am vrut sa ma operez asa cum toti chirurgi iti recomanda din prima., Am aflat de crema aceasta de la un coleg cand mi a zis sincer cum majoritatea o facem nu credeam … dar cum ma saturasem sa tot dau banii pe produse ce nu isi fac efectul am zis sa incerc. Am comandata in iunie 2022 si am primit-o foarte repede am vorbit cu domnul Ilie la telefon cum se foloseste desi scrie si in prospect, am urmat exact ce mia recomandat Dupa 10 zile a inceput sa aiba efect si nu o spun asa ca si vorbe in vant ci crema e o minune si isi face treaba,in doar o luna am scapat de durerei, mancarimi si inflamatie.
    Nu am tinut un regim anume pentru ca eu nu mananc carne decat de 2 ori pe saptaman sau alte alimente care duc la conspitatie.
    O recomand cu incredere pentru ca din sutele de produse crema aceasta te scapa de operatie si alte cheltuieli urmeaza sa o comad si pentru mama care sa operat deja de 2 ori si voi reveni cu un feedback.
    Cu drag Alexandra
    Brasov

  49. Alexandra

    ALEXANDRA
    Buna ziua tuturor! Nu o sa scriu prea multe ,dar a fost singura mea scăpare de la operație. După 8 ani de suferința din cauza fisurilor anale, după încercarea tuturor cremelor și supozitoarelor ,am descoperit aceasta crema care efectiv m a vindecat complet.
    Mulțumesc d lui Ilie ca exista

  50. Sorin Musuroi (proprietar verificat)

    SORIN M.TIMISOARA
    Un produs exceptional! Dupa un an de sangerari ma simt alt om. Am avut noroc ca am citit recenzia acestei creme si am comandat-o imediat. Sunt la prima cura si ma simt bine, nu mai sangerez si nu msi am dureri. O recomand cu caldura!

  51. vasile st (proprietar verificat)

    VASILE ST.
    Un produs fantastic .Pur si simplu te vindeca .Am cumparat o roaba de unguente, unele ameliorau altele nu erau bune de nimic.Eram programat pentru chestia aia cu cauciucuri ,mare gresala faceam Am avut noroc cu domnul Abramiuc . Mersi mult

  52. Andrei C. (proprietar verificat)

    Salutare! Am sa imi astern si eu aici povestea despre lupta impotriva hemoroizilor, dar mai ales a doctorilor. In vara anului 2020 am constatat ca am hemoroizi, eu avand 23 de ani. Avand un regim alimentar dezorganizat si un sedentarism acut nu a fost greu sa imi dau seama care este cauza. Dupa aproximativ un an de incercari ale tratamentelor si a reglarii regimului alimentar, am ales sa consult un medic la o clinica privata in orasul Pitesti. Nu vreau sa blamez pe nimeni, nu vreau sa judec, dar consultand acest doctor, a fost una din cele mai proaste decizii din viata mea. De aici povestea mea incepe: In ziua consultului am fost la dansul unde am aflat ca am 2 hemoroizi, unul intern si unul extern si o fisura anala, dupa spusele doctorului. Consultul a constat doar intr-o anuscopie. Nu asta a fost problema, problema a aparut in momentul in care acesta mi-a confirmat ca am un mic polip care ar trebui scos. Eu stiind ca polipul reprezinta o situatie mai delicata cel putin din punct de vedere al tratarii, nu am dorit sa il scot asa cum mi-a sugerat domnul doctor ci sa il tin sub observatie. Ca replica dansul mi-a spus ca nu se stie daca mai am ce face pana la 30 de ani. A fost un lucru cutremurator care mi-a sunat ca un ecou in cap si suflet pana anul acesta cand am consultat un alt doctor. Revenind la poveste, acesta in timpul consultului m-a intrebat daca vreau sa fac o interventie cu ligaturi pe care eu am acceptat-o, crezand ca va urma o programare. Dansul fara sa stea pe ganduri in secunda 2 a pornit compresorul si a introdus aparatul respectiv in anus, fara a folosi nici un fel de anestezic, avand deja o fisura prezenta in zona respectiva. Pe langa durerile insuportabile, in momentul in care s-a terminat toata procedura, eu stateam in picioare din cauza durerii, iar replica asistentei a fost, citez: “da stai draga jos ca nu a fost cine stie ce”. Un an de zile am trait cu frica si durere in mine, sangerari constante, dureri insuportabile, ganduri legate de posibilitatea dezvoltarii cancerului in corpul meu, cum am fost anuntat de doctorul cu pricina. ca nu se stie daca mai pot face ceva pana la 30 de ani. Cum am spus si mai sus, anul acesta am ales sa merg in Bucuresti la o clinica de specialitate unde am aflat, tot dupa o anuscopie, ca anusul meu nu prezinta nici un polip ci doar 2-3 papile hipertrofice acompaniate de 2 fisuri (una fiind vindecata deja). Dansul m-a propus pentru injectarea cu toxina botuluinica si chiuretaj cu radiofrecventa, dar am fost sceptic in privinta asta si am inceput sa caut un remediu alternativ. Astfel am dat de site-ul domnului Ilie Abramiuc, unde mi-am comandat crema Prophem. O folosesc de cateva zile si abia astept sa revin pentru a da un verdict legat de acest tratament.

  53. Breabăn Andreea (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  54. Morar (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    MORAR
    M-am chinuit cu toate cremele din comert si niciuna nu a dat niciun rezultat până am incercat aceasta crema.Dupa prima saptamana o sa vedeti rezultate in bine.Foarte bună crema iar Dl.Abramiuc un om deosebit.

  55. urs ioan (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  56. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  57. Gabriela (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Sunt foarte mulțumită de produs! Recomand!

  58. Dan B. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    DAN.B
    Singurul produs cu ajutorul caruia am scapat de neplaceri. Îl comand a doua oară. Recomand !

  59. Stan Gradea (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    STAN G.
    Încă nu am terminat tratamentul dar de la prima aplicare a dat rezultate.

  60. Daniel Tănase (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    DANIEL T.
    Singurul produs care, in cazul meu, are efecte vizibile in tratarea hemoroizilor !

  61. Bucur A. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  62. Turcus Ioana (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  63. Moldovan Ovidiu (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  64. Emil (proprietar verificat)

    EMIL
    Salutare!
    Vorbesc la aproape 2 ani de la tratamentul cu Prophem. Nici urmă de hemoroizi, s-au dus, bye!
    Recomand, fără rezerve.

  65. Iliescu Dănuț (proprietar verificat)

    I. DANUT
    Recomand crema PropHem pentru toți cei care au probleme cu fisuri anale, am scăpat de durerile groaznice pe care le aveam de câțiva ani.

  66. Roxana A. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Ma simt bine cu ea, am numeroase beneficii in urma utilizarii acestui produs, dar nu au trecut, adica nu a fost o vindecare. Beneficii: nu mai am acea stare de permanenta tensiune, nu mai doare locul. Hemoroizii parca incep sa se micsoreze, am avut si ceva sangerari nelegate de nimic. Eu am facut o colonoscopie inainte de a incepe sa-mi administrez acest produs, pentru a ma asigura ca este totul in regula, adica ideea este ca hemoroizii sunt una, insa problemele pe colon sunt altceva. Per ansamblu sunt multumita de achizitie. Decat sa ajung la operatie, mai bine folosesc produse naturale cu care sa ma simt bine. Am uitat sa mentionez ca dupa ce il folosesc spal local, sa nu ramana absolut nici un pic de crema in contact cu pielea exterioara. Initial nu faceam asta si aparuse o mica stare de disconfort, pe care insa am reglat-o imediat cu putina crema de galbenele.

  67. Anonim (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  68. Claudia (proprietar verificat)

    CLAUDIA
    Un produs excelent!!! E acel produs-minune pe care îl căutăm cu toții.
    Recomand din tot sufletul pentru cei suferinzi in ale hemoroizilor și care cred că totul e pierdut. O luptă pe care eu o credeam demult pierdută a fost câștigată cu succes de produsul PropHem.
    Luat întocmai cum scrie in prospect și cu sfaturile D-lui Ilie Abramiuc, care are un calm și o răbdare de apreciat și explică întru totul modul de administrare și efectele acestuia.
    Sănătate multă tuturor!

  69. Adnana

    ADNANA
    Va multumesc pt aceasta crema. fisura anala veche de aproape 1 an vindecata cu ajutorul dumneavoastra. o recomand cu incredere

  70. Geanina (proprietar verificat)

    GIANINA
    Bună ziua! În urmă cu trei luni am luat o cazatură zdravănă pe gheață iar la două zile am avut o rectoragie ușoară ne știind despre ce este vorba am fost la proctolog și mi sa spus că am o fistulă anală și hemoroizi de grad 3 am făcut tratament cu pastile de cyclo3Fort și și o cremă însă nu a dat rezultat, mi sa zis că trebuie să mi se facă legătură am făcut și asta dar nu vă zic ce dureroasă a fost din păcate nici ligatura nu a dat rezultate, timp în care am tot căutat o cremă și găsind această cremă am decis să o comand ne știind care va fi rezultatul .Am sunat mi-a răspuns un domn pe nume Ilie ABRAMIC un om extraordinar care mi-a ascultat problema mi-a explicat foarte detaliat ceia ce trebuie să fac și cum să aplic această cremă ,am așteptat cu nerăbdare crema după 3 trei utilizări nu am mai avut nici o sângerare și nici senzația de defecație inconpleta, acum sunt bine însă mai am doi hemoroizi care mai ies dar nu mă deranjează și nu mă dor de aceia recomand cu toată încrederea această cremă dacă vreți să nu ajungeți pe mâna unui chirurg apelați cu încredere. Eu am recomandat-o și prietenilor și medicului meu de familie, acum sunt la a două comandă voi fi și voi rămâne client acestor produse naturiste. Mulțumesc din suflet domnule ABRAMIUC.

  71. OLTEANU-SUSAI GEORGE (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  72. Dobos Mirela (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Produs foarte bun chiar dă rezultate.

  73. Marcela Po[psor (proprietar verificat)

    MARCELA P.
    Toate produsele sunt de inalta calitate dar doresc sa recomand din toata inima produsul PropHem.!
    Dupa ce am incercat o multime de produse de pe piata, unguente, supozitoare, capsule, unele mai celebre decat altele si bineinteles mult mai scumpe, am descoperit produsul PropHem, care m-a salvat de la operatia de hemoroizi, viata mea revenind la normal. Asta s-a intamplat in urma cu aproximativ 5 ani iar de atunci am mai comandat produsul Prophem de cateva ori si in scop preventiv. Este de departe cel mai eficient, un produs extraordinar, efectul simtindu-se inca de la prima aplicare.
    Desi nu il cunosc personal, doar la telefon am vorbit ,pot sa spun ca dl.Abramiuc este o persoana deosebita care m-a ajutat f mult cu acest produs, mi-a oferit si sfaturile necesare si de fiecare data mi-a trimis cu multa promptitudine produsele comandate (de regula a doua zi erau la mine acasa).
    II multumesc, inca odata si pe aceasta cale, domnului Abramiuc pentru ultima comanda si pentru surpriza cu borcanul de miere din tei argintiu!
    Multa sanatate tuturor si folositi cu incredere produsele!

  74. Gabriel (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Eficient

  75. MM (proprietar verificat)

    MM
    Daca ati crezut ca nu mai exista mracole, sa stiti ca v-ati inselat! Produsele acestea de la dl Abramiuc chiar mi-au salvat viata! Nu exagerez! Am peste 20 de ani de presa facuta in Bucuresti, deci nu am scris si nu scriu fara dovezi. Nu vreau sa-mi declin identitatea pentru ca sunt o fire mai discreta. Insa vreau sa va spun cu mana pe inima ca Prohem a reparat o fisura anala care ma chinuia de multi ani si a vindecat niste hemoroizi cumpliti. De asemenea, mi-a reglat tranzitul pastura si imuno activul. Trebuie sa va mai spun ca sufar de boala celiaca, am intoleranta la lactoza si tiroida autoimuna Hashimoto, plus un istoric in familie foarte grav privind constipatia. Mai concret, strabunica mea a murit din cauza complicatiilor create de constipatie, prin 1930. Si mama are probleme cu tranzitul. Insa eu devenisem dependenta de laxative. Nu va puteti imagina larga gama de probleme create de hemoroizi, de la cele profesionale si pana la distrugerea vietii personale. Si despre propolis va pot spune ca este cu adevarat de efect fata de tot ceea ce am mai incercat de pe piata. In prezent sunt vindecata in proportie de peste 95% si pot spune ca nu-mi vine sa cred ca mai pot trai normal, la nici cei 40 de ani ai mei. Le vor spune tuturor colegilor si prietenilor despre aceste produse cu adevarat eficiente sau, cum le spun eu, cu adevarat miraculoase! Incercati-le cu incredere! Multa sanatate tuturor si recunostinta eterna dl Ilie Abramiuc!

  76. Andreea (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  77. AVRIGEANU MARIAN (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    AVR. MARIAN
    Fff bun. Recomand cu încredere

  78. Avram M. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    AVRAM M.
    Foarte bun,efecte imediate.

  79. Mihaela G. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    MIHAELA G.
    Este intr adevar produsul care mi a stopat suferinta pricinuita de hemoroizi. O luna intreaga m au chinuit,am folosit o sumedenie de produse din farmacie si din plafar dar n au avut nici un rezultat. Dupa cateva zile in care am folosit aceasta crema minune,conform instructiunilor care au insotit o,am simtit ameliorarea durerilor crunte iar mai apoi au disparut iar viata mea a revenit la normal.
    Multumesc din suflet!

  80. Radu Balaban (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    RADU B.
    Cremă foarte buna

  81. Anonim (store manager)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Recomand!

  82. Emil (proprietar verificat)

    EMIL
    Salut! Cele două comentarii de mai sus îmi aparțin. Scriu la 30 de zile de tratament, azi am terminat cutia cu Prophem și nu mai am nici o problemă cu hemoroizii, s-au dus. Multă sănătate tuturor!

  83. Emil (proprietar verificat)

    EMIL
    Salut!
    În 8 zile mi s-au redus hemoroizii (2) de la 1 cm la 3 mm, nu mai am durerile cumplite care m-au chinuit 2 luni. E un superprodus, mai bun decît orice știu eu și decît orice alte creme cu care m-am uns.
    Multă sănătate tuturor!

  84. Emil (proprietar verificat)

    EMIL
    Scriu la 8 zile de tratament. Acum o săptămînă mă tăvăleam în pat de durere cu un hemoroid de 1 cm și altul mai mic, nici vorbă să stau pe scaun, mă durea și cănd mergeam. După o zi de tratament nu m-a mai durut iar acum la 8 zile hemoroidul mare are vreo 3 mm iar cel mic a dispărut ca și orice fel de durere. Am încercat tot felul de alifii înainte dar fără rezultat.Recomand PROPHEM fără rezerve, natura nu te minte!

  85. Balica

    BALICA
    Buna ziua .
    Vreau si eu sa recomand cu mare drag crema Prophem care a reusit sa ma vindece cand eram intr o situatie disperata….fisura anala si tromboza hemoroidala…complicatie a hemoroizilor pt care se recomanda operatie.
    Dupa o luna de mari dureri si cei care trec prin asta stiu ce inseamna si dupa ce am folosit tot felul de creme , supozitoare, pastile inclusiv din GERMANIA unde sunt doar aceasta crema a rezolvat problemele mele : dupa 3 zile sa inchis fisura si in doua saptamani tromboza care era de marimea unei masline si nu exagerez a disparut….nu vreau sa fac reclama vreau sa multumesc din suflet pt ajutor, pt toate sfaturile si amabilitatea domnului Ilie care raspunde la telefon.
    Multumesc pt seriozitatea cu care am primit comanda in GERMANIA in doar 3 zile.De asemenea am folosit pt baietelul nostru care este la gradinita intr o perioada cu scarlatina si alte viroze produsele Imuno Activ si Pastura( primite bonus de la domnul Ilie) si va spun foarte sincer ca baietelul nu aluat nimic de la gradinita mergand zilnic.
    Multumesc si recomand sa incercati produsele acestor oameni si o sa vedeti rezultatele.

  86. Ionela

    IONELA
    Buna seara,
    Aceasta crema este crema minune asa cum o numesc eu! Am inceput sa folosesc acum un an eram disperata doctori creme geluri pastile etc dar fara rezultat si dureri insuportabile si intr o seara am dat de crema mea minune si am zis ce pot pierde am incercat atatea si am cheltuit atatia bani si nimic macar incerc . Am sunat am comandat am ascultat sfaturile si am facut fix cum mi s a spus si vreau sa zic ca este cea mai buna crema timp de 6 luni n am avut pic de durere si n am folosit continu rezultatul fiind imd de la prima aplicare… acum dupa 6 luni au aparut mici dureri cand zic mici ma refer ft ft mici fata ce chin am tras am comandat iar si din prima aplicare gata au disparut complet!
    Recomand 100% multumesc din suflet pt aceasta crema si o recomand tuturor este o crema care face minuni

  87. Stefan M (store manager)

    Viața m-a adus cu 11 ani în urmă în Spania, Mota del Cuervo. Aici în urmă cu un an am fost nevoit să fac 28 ședințe de radioterapie, ședințe în urma cărora s-a produs o slăbire a florei intestiale, astfel m-am ales cu o fisură anală diagnosticată de serviciul de chirurgie și tratată conform prescripției medicului curant, dar fără rezultat, dimpotrivă durerile creșteau, suferința era de nesuportat, am apelat la experiența farmaciștilor schimbând nenumărate creme, supozitoare, băi de șezut cu plante și iod dar nimic nu dădea vreo speranță. Datorită faptului că am vorbit despre aceasta cu un cumnat „priceput”, mi-a recomandat PropHem. Mulțumită lui, am luat legatura cu producătorul PropHem d-l Abramiuc și în scurt timp, timpul necesar traversării Europei, medicamentul mi-a venit. MINUNE. De necrezut, în 2 zile durerea a dispărut complet iar azi după 3 luni de la dispariția durerii mă consider vindecat. Personal, după lupta cu durerea, care nu era mică, propunerea chiar și programarea pt operație era facută ca ultimă soluție, cu toate riscurile ei – riscuri destul de mari, unul dintre ele fiind incontinența fecală. Mulțumesc lui D-zeu care mi-a scos în cale soluția salvatoare. Recomand cu toată încrederea PropHem. Pentru confirmare îmi las nr de tel aici 0034-642268043, dacă e cazul probez cu acte medicale. Mulțumesc echipei Bucovinene, respectiv fam Abramiuc pentru medicament, dar mai mult pt înțelegere, sfaturi și timp pierdut în detaliere.
    Stefan M. – SPANIA

  88. B. Valeriu – Galati (store manager)

    In 2010 au aparut primele simptome. Ce sa fac? M-am programat la clinica PROCTOMED-GALATI, si dupa consultarea „ochiului maro” verdictul a fost de tromboza hemoroidala si vreo 7 hemoroizi. Cost 2000 lei. Rezolzat cazul! Dar dupa un timp au reaparut simptomele si s-au perpetuat pana in 2017. Pana atunci am folosit tot ce se putea din farmacii -pastile, creme, ceaiuri – inclusiv crema hemotreat. Disperat am inceput sa ma informez, si am gasit acest produs PROPHEM. Este miezul din ceapa, cum spunem noi moldovenii! Foarte bun! Rezolva problema hemoroizilor! Definitiv! Cei care au probleme de acest gen va rog sa folositi acest produs PROPHEM! Nu veti regreta nici o clipa! Imi aduc aminte imaginea unui coleg de serviciu, 30.12.2017 care din cauza durerii si-a spart telefonul. L-am intrebat ce are si raspunsul a fost: Sefu nu mai pot. Mor de durere la ochiul maro. Am recomandat PROPHEM si cazul REZOLVAT. Am recomandat la inca 3 colegi de serviciu si toti sunt OK. ITI MULTUMESC D-LE ILIE ABRAMIUC! TOATE CELE BUNE !
    B. Valeriu – Galati

  89. Nicoleta (store manager)

    PropHem este cel mai bun produs pe care l-am folosit pentru tratarea hemoroizilor. Mi-a fost de mare ajutor. Singurul produs care m-a vindecat de hemoroizi dupa un an de tratamente. Va multumesc din suflet!
    Nicoleta – Bucuresti

  90. Manolache (store manager)

    Ma numesc Manolache si locuiesc in com. Plesoiu jud. Olt. Am 58 ani si de 35 de ani sufar de hemoroizi. Am incercat tot felul de tratamente (ceaiuri, alifi, supozitoare) fara nici un rezultat, folosisem niste supozitoare foarte mediatizate care mi-au amplificat durerile si pierderile de sange. Am apelat la produsul domnului Abramiuc – PropHem – ca ultima solutie. Dupa ce am folosit produsul PropHem durerile au inceput sa se diminueze treptat, in cateva saptamani problemele legate de hemoroizi devenind o amintire. La succesul produsului contribuie rabdarea, daruirea si sufletul pe care domnul Abramiuc le pune in relatiile cu pacientii. Daca aveti probleme cu hemoroizii va recomand cu caldura sa-l contactati pe domnul Abramiuc si sa aveti deplina incredere in produsele dumnealui.
    Manolache,
    com. Plesoiu

  91. Elena (store manager)

    Multumesc, dl. Abramiuc, Prophem este intr-adevar singura solutie impotriva hemoroizilor. Va spun cu toata sinceritatea ca acum o saptamana cand am am vorbit cu dl. Abramiuc eram extrem de sceptica in privinta produselor naturiste. Totusi, faptul ca vreme de doua saptamani am incercat cele mai scumpe creme, pastile, supozitoare care existau pe piata pentru a trata un hemoroid extern, fara absolut niciun rezultat m-a determinat sa incerc si aceasta varianta, pe care mi-o recomandase sora mea. Dupa doar sase zile, doar aceasta crema minune a facut ceea ce nu au reusit toate produsele farmaceutice de pe piata. Hemoroidul meu abia se mai zareste, s-a retras in proportie de 90 la sută. Va spun cu toata inima ca nu am avut incredere nici macar in mesajele postate aici, insa, iata-ma ca si eu imi petrec seara facand acelasi lucru: multumindu-i dlui Abramiuc si sfatuindu-va pe dvs. sa apelati cu toata increderea la acest produs
    Elena

  92. C. Nicoleta (store manager)

    Am 48 de ani si sunt de profesie inginer chimist si doresc sa ma alatur cu mii de multumiri adresate domnului Abramiuc, pentru ca mi-a dat sansa, de a-mi redobandi, acel miracol, pe care multi nu stiu sa o pretuiasca:SANATATEA. Cred ca pot sa scriu un tratat cu toate tratamentele, pe care le-am incercat si in care am investit atat financiar cat si sufleteste, incepand cu cele naturiste si alternand in varfurile de durere cu cele medicamentoase, toate fiind sortite esecului. Sufar de ani de zile de boala hemoroidala, la care s-au alaturat si fisurile anale, insotite de dureri infioratoare, care efectiv m-au ingenuncheat.Dupa o sangerare prelungita si dureri insuportabile, Dumnezeu mi-a intins o mana de ajutor si acea mana a fost a d-lui Abramiuc, un om deosebit, care cu atata rabdare si intelepciune mi-a suportat telefoanele disperate si mi-a prescris acele produse miraculoase: Imunoactiv, Pastura si alifia Prophem. Rezultatele s-au lasat asteptate si la inceput am fost putin sceptica, dar am continuat cu mare constiinciozitate si dupa aproape 10 zile, am inceput sa simt ca traiesc, fara sangerari si fara dureri, care se diminuau de la o zi la alta. E incredibil ca dupa doua saptamani de chinuri si de stat in pat, ma pot bucura de viata si pot spune cu mana pe inima ca nu mai stiu ce inseamna durere. Ceea ce relatez sunt fapte traite la intensitate maxima si chiar nu pot sa cred ca intru in farmacie si nu ma mai intereseaza nimic din produsele ce le-am folosit aproape zilnic, cu niste costuri financiare enorme (va dau un exemplu ca numai acea crema, Hemotrit era in jur de 90 de lei la pret redus si multe alte supozitoare cu efect minor, la durerile insuportabile). Recomand aceste produse tuturor celor cu probleme de acest gen si tin sa multumesc inca odata domnului Abramiuc si colaboratorilor sai pentru tot ceea ce fac iar in fata unor astfel de oameni nu pot sa spun decat doua cuvinte doar atat: jos palaria!
    C. Nicoleta – Reșița

  93. Maria (store manager)

    Buna ziua!Dupa o perioada destul de mare astazi 15 august 2016, m-am hotarat sa prezint si eu un caz care s-a rezolvat. Sunt o pesroana sanatoasa zic eu, chiar daca am implinit deja 64 de ani nu am in casa nici cel mai simplu medicament. In acelas timp sunt o mare consumatoare de ardei iute. In acest an, cu doua saptamani inainte de Paste am sezizat ca am usoare sangerari la eliminarea scaunului. Nu m-am panicat ci am incercat sa derulez ultimile luni si mi-am dat seama ca am o jena, nu o durere, la baza abdomenului. Dupa sarbatori am mers la medical de familie razand ca daca toata lumea se strica la cap eu o iau in sens invers. Mi-a spus simplu, hemoroizi interni si mi-a dat trimitere pentru chirurgie, spunand ca pot merge unde vreau in tara. Am intrat pe net si am aflat ca orice interventie este extreme de traumatizanta chiar cu anestezie asa ca am insistat pana am dat de http://www.miere-propolis.ro care din prima mi-a dat multa incredere. Pe 16 mai l-am abordat pe d-nul Ilie Abramiuc care m-a ascultat ( la ora 11.00) si la 17.00 aveam produsul PropHem. Pe 17 mai am inceput tratamentul fiind avertizata ca la prima aplicare voi simti o caldura mai intense, la mine nu a fost asa ci la apoximativ 2 ore am sesizat disparitia senzatiei de discomfort de la baza abdomenului,seara la a doua aplicare a aparut o usoara caldura tot la baza abdomenului. Pe 18 mai caldura se focalize, daca initial suprafata care jena era cam de 10 cm sesizam ca se micsoreaza iar pe 19 mai sa dispara. Pe 20 am mancat ardei iute si spre seara am sesizat ca reapare acea senzatie si chiar o usoara sangerare. Mi-am dat seama ca ardeiul ma “avertiza” unde-i zona lezata. Am continuat tratamentul cu doua aplicari (8 zile) si apoi pana la a 21 zi cate o aplicare. Am continuat sa mai folosesc produsul o data pe zi inca 18 zile. Acum mananc ardei iute nu mai am nimictotul e ok. Ce vreau sa specific este faptul ca dupa ce mi-am rezolvat problema nu am ezitat sa o povestesc si am aflat cu stupoare ca foarte multe personae au hemoroizi dar dintr-o falsa pudoare refuza sa discute si sa faca ceva. O replica care m-a lasat masca a fost “ eu m-am obisnuit cu ei” Nu e normal sa lasam lucrurile sa evoluieze cand avem posibilitatea sa ne vindecam atat de simplu. Am recomandat tuturor acest produs. Un multumesc cred ca este prea putin pentru familia Abramiuc.
    Maria, Suceava

  94. Irina D (store manager)

    Va multumesc pentru produsele dumneavoastra. PropHem este foarte bun. Dupa doua sarcini am ramas cu hemoroizi care mi-au dat mare bataie de cap. Am fost pe la doctori care mi-au prescris medicamente care imi creeau alte probleme iar cremele locale erau cu efecte temporare. Dupa ce am inceput sa folosesc PropHem ma simt foarte bine. Nu mai fac crize dureroase si nu mai simt nici un discomfort. Va multumesc. Va rog sa publicati marturia mea pentru a fi de folos si altor persoane.
    Irina D.
    , Bucuresti

  95. Cristina (store manager)

    Crema Prophem Activ face minuni intr-adevar. Eram pe punctul de a ma programa pentru operatia clasica intr-un spital dar o intamplare norocoasa m-a facut sa renunt. Am aflat de pe forum de aceasta miraculoasa crema care in cazul meu si-a facut efectul in doua saptamani. A fost diagnosticata cu hemoroizi de gr II si fisuri anale. Aveam dureri mari cand stateam pe scaun si sangerari frecvente. Am scapat de aceste neplaceri gratie d lui Abramiuc. Va recomand cu toata increderea produsul Prophem.
    Cristina,
    Pitesti

  96. Suciu Irina Emilia (store manager)

    Buna ziua. Vin si eu cu povestea mea, despre hemoroizi si disconfortul adus de ei. Am nascut anul trecut in octombrie si drept urmare au aparut si problemele care au tinut cateva luni. Am decis sa ma duc la medic unde mi s-a zis ca situatia e destul de urata si ca e nevoie de opreratie, avand 6 hemoroizi interni si fisuri anale, deci situatia era destul de urata. Am fost foarte suparata si ma gandeam cu groaza la operatie. Nu vream operatie pentru ca alaptez. Si printr-o cunostinta de-a soacrei mele am ajuns sa iau legatura cu domnul Abramiuc si sa aflu mai multe detalii despre crema de hemoroizi pe baza de produse apicole. Dupa o convorbire telefonica destul de lunga cu domnul Abramiuc in care mi-a pus felurite intrebari pentru a afla mai multe detalii despre afectiunea mea, am hotarat sa comand crema si urmand tratamentul intocmai indicatiilor am ajuns, la finalul tratamentului, sa ma simt foarte bine si sa nu mai am nici un disconfort si nici o durere. Doresc sa precizez faptul ca crema vine intr-un recipient mic, de doar 10 g, iar eu am folosit cam jumatate si rezultatele s-au vazut(simtit). Observand ca tratamentul da rezultate l-am recomndat si cumnatei mele si la inca 3 persoane, care de asemenea sunt foarte incantate de rezultate. Lumea trebuie sa stie ca exista si remedii naturiste care ajuta si care sunt mult mai benefice si mai pure. Produsele domului Abramiuc sunt fantastice si ajuta. Va multumesc inca o data si o sa va recomand cu incredere.
    Suciu Irina Emilia,
    Cluj-Napoca

  97. Carmen C (store manager)

    Carmen C., Siret-Suceava
    “Buna seara,in urma cu o luna am depistat ca baietelul meu in virsta de 4 ani are hemorizi externi. Sunt adepta tratamentelor naturiste si atunci am deschis internetul sa caut ceva eficient. Am gasit primul site http://www.preparateapicole.ro iar spre mirarea mea aceasta fam.de apicultori se afla la 3 km de localitatea mea. L-am contactat telefonic pe dl.Abramiuc pentru a comanda crema minune, da crema minune pentu tratarea hemoroizilor. Am inceput tratamentul chiar in acea zi iar la trei zile de utilizare crema PropHem si-a facut efectul, hemoroizii nu mai erau acolo unde ii vazusem eu. Am continuat tratamentul conform prospectului si indicatiilor dlui Abramiuc cu mare succes. Acum baietelul meu nu mai plinge de durere cind vrea la olita, va spun sincer ca tremura si plingea de durere pina ajungea la sfirsitul defecatiei. Recomand cu toata increderea CREMA MINUNE PropHem, pt tratarea hemoroizilor interni, externi si a fisurilor interne, deoarece aceasta familie de apicultori cu ajutorul mierei, propolis si laptisor de matca obtin tratamente benefice si naturale organismului. Tratativa naturist cu produsele de la http://www.preparateapicole.ro. Multa sanatate fam.Abramiuc.”

  98. Lucian din Galati (store manager)

    Scriu aceste randuri din doua considerente, la fel de importante. Mai intai ca dovada de recunostinta pt. d-l I.Abramiuc, creatorul produsului PropHem si in al doilea rand, pt. a incuraja pe cei aflati in suferinta. Povestea mea a inceput in urma cu 7-8 luni, prin neplacerile provocate de ceea ce pareau sa fie hemoroizi externi, insotiti de vagi sangerari. Precizez ca, prin natura meseriei, trebuie sa stau destul de mult pe scaun. La inceput, ca fiecare, nu am dat prea multa importanta. Pe masura ce durerile s-au agravat, am inceput sa iau masuri. Concret, am cumparat de la farmacie supozitoare cu Hemorzon si de la plafar crema Carpicon. Pentru o scurta perioada, a fost ceva mai bine, dar disconfortul a aparut si s-a accentuat in mod ingrijorator. Datorita faptului ca hemoroizii pareau sa fie de fapt interni,insa fara sangerari, am apelat la crema Prestogel, care ofera si un tub pt. aplicare. A fost ceva mai bine, insa doar pentru scurt timp. Pe parcurs durerile deveneau tot mai insuportabile, in special atunci cand eram obligat sa stau jos mai mult timp. Situatia devenise tot mai ingrijoratoare ,ca sa nu mai spun si penibila, iar gandul unei inevitabile operatii incepuse sa ma obsedeze. Pentru informarea celor suferinzi, trebuie sa precizez ca am peste 50 de ani, nu sunt excesiv de supraponderal, fac jogging de o viata, min. 3 ori saptamanal plus exercitii de bodybuilding, nu fumez decat rar si nu mananc excesiv carne si nici preparate condimentate. Revin la momentele in care asezatul devenise chinuitor. Eram destul de deprimat si ma gandeam sa merg totusi la doctor, insa localizarea suferintei mele nu ma incuraja deloc. Am avut sansa ca, dupa ceva chin indurat, sa gasesc pe internet preparatul PropHem, care parea sa fie in totalitate natural si eficient. In urma depasirii suspiciunilor pe care orice roman adevarat le are, in ceea ce priveste posibilitatea unei inselaciuni, pentru ca nu stiu de ce mi se pare ca am fi un popor inselat, am comandat produsul. Pe scurt, rezultatul a fost unul surprinzator de bun, incluzand aici totul: promptitudinea expedierii, prezentarea produsului, consilierea telefonica si REZULTATUL. Felicitari d-lui Abramiuc pentru tot ceea ce face si inca o data mii de multumiri. Recomand tuturor produsele domniei sale. PS Daca am trai in normalitate, asemenea produse, ar trebui sustinute si incurajate pentru aparitia lor pe piata la nivel national. Cu cele mai bune urari de sanatate, Lucian din Galati

  99. Gabriela (store manager)

    Buna seara pentru ca am descoperit un tratament eficace impotriva hemoroizilor doresc sa va impartasesc rezultatele mele si cu voi.In urma cu 3 ani am ramas insarcinata si am avut mari dureri dupa nasterea fetitei cu hemoroizii am folosit fel si fel de tratamente prescrise de medic dar fara rezultat,in anul urmator am nascut si un baietel iar problemele mele erau si mai serioase cu hemoroizii,am folosit tot ce era posibil prescris de medic, crema de galbenele etc. fara rezultat iar dupa multe cautari am gasit o persoana care produce tratamente naturale pentru astfel de probleme si altele care ma vindecat in totalitate iar de atunci nu am mai avut nicio problema legata de hemoroizi.
    S.Gabriela, Constanta

  100. Daniel B (store manager)

    Acum 11 ani am fost la Proctoline fiind diagnosticat cu hemoroizi interni de gardul 3 – 4. Am avut cam 7 interventii intr-un interval de aproximativ 6 luni. In ultimii ani rareori am avut sangerari usoare. Cam de 3 luni au revenit sangerarile. Am folosit Proctolog si nu a ajutat. Am citit pe un forum de produsul PropHem si am vizitat situl web, apoi m-am hotarat sa incerc acest produs din productia proprie a firmei dumneavoastra si care se pare ca are un istoric de aproximativ 30 ani cu rezultate foarte bune. Am folosit la spalat Dove cream simplu si produsul PropHem, dupa 3 zile deja s-au vazut rezultatele, am continuat 5 zile de 2 x zi iar apoi inca cateva zile doar 1 pe zi data seara. Sunt foarte multumit si rezultatul este chiar nesperat de pozitiv. Apreciez calitatea acestui produs si recomand utilizarea si altor persoane. Am un istoric de cam 10 ani de boala hemoroidala inainte de a merge la clinica Proctoline si nici un produs, fie crema, fie unguent sau supozitor nu a avut succes de vindecare doar de ameliorare.
    Daniel B.

  101. Aurora O (store manager)

    Buna ziua, am comandat aceasta micuta minune-crema impotriva hemoroizilor in urma unor cautari pe net, am sunat, am comandat si am asteptat, durerile devenite insuportabile au disparut, hemoroizii mai sunt acolo, astazi am implinit cele 14 zile de tratament, imi era frica sa merg la toaleta din cauza durerilor, astazi sunt senina si astept cu nerabdare sa vina ziua cand acesti musafiri incomozi ma vor parasi! Va multumesc pentru ca existati, va multumesc pentru ca ati creat acest remediu atat de util oamenilor suferinzi care nu sunt putini. Va doresc toate cele bune.
    Aurora O.,
    Braila

  102. Nicoleta (store manager)

    E minunat PropHem! Pana sa il comand am incercat mai multe tratamente naturiste si nu numai, insa au avut efect doar pe termen scurt sau deloc. In plus chiar daca aveam o alimentatie sanatoasa si faceam miscare, problema nu parea sa se amelioreze. PropHem m-a ajutat sa scap de disconfortul creat de hemoroizi, printre care lipsa senzatiei de defecatie, ingreunarea defecatiei propriu-zisa, usturime, etc. Multumesc intregii echipe Abee pentru munca depusa in crearea acestui minunat produs. Sa fiti sanatosi!
    L. Nicoleta, Suceav

  103. Nicolau (store manager)

    Am comandat produsul PROHEM.REZULTATE IMEDIATE,5 ZILE.RECOMAND
    Nicolau

  104. M.O. (store manager)

    Buna ziua. Tratamentul isi face efectul pe deplin. Trebuie sa precizez ca am facut multa reclama si celorlalti care au problemele intampinate de mine si va vor contacta pentru a solicita produsul Dvs. Sanatate multa si va multumesc din suflet! Va tin la curent cu noutati. O zi buna!
    M.O., Focsani

  105. Ciocan Dragos (store manager)

    Am folosit crema dumneavoastra cu rezultate foarte bune !Va multumesc si am sa mai comand acest produs. Ciocan Dragos

  106. Adrian Cibotariu (store manager)

    Am comandat si am folosit PropHem cu rezultate foarte bune chiar de a doua zi. In 10-14 zile de tratament pot considera ca au disparut toate simptomele. Recomand cu inceredere produsul. Adrian Cibotariu

  107. Ana Maria

    Numele meu este Ana Maria si am 30 de ani sunt din Braila si locuiesc cu sotul si fiica mea in Italia de 4 ani. Povestea mea este destul de lunga dar fara sa va plictisesc am sa incerc sa sintetizez spunandu-va de ce recomand Prophem. Mi-au iesit Hemoroizi acum 7 ani la nasterea fiicei mele. Pentru mine nu au fost o problema fiind tanara si ignoranta nu i-am vazut ca pe o amenintare neavand dureri, pana acum 1 an. Prin vara anului trecut am inceput sa am niste dureri ingrozitoare atat de tari incat imi venea sa vomit de durere.Noi aici in Italia avem o mica firma de curatenie si printre scoli, birouri ,scari de bloc etc avem si o farmacie in care facem curatenie.Va spun sincer am cheltuit din cauza durerilor peste 300 de euro in decurs de 1-2 luni pe zeci de creme, supozitoare geluri si pastile atat medicinale cat si naturiste si nimic. Efectul dura 1 -3 zile si durerile reapareau eram disperata deja ma gandeam si eram in cercetare pentru o operatie era chiar ultimul gand pentru ca nu dispuneam de timp( pentru recuperare) pana cand mi-am rezervat o seara sa ma ocup doar de cautari pe internet si atunci am vazut aceasta crema PropHem, eram oricum sceptica chiar nu i-am dat sanse ,dar in diperarea mea de atunci am zis asta e ultimul pas care il mai fac inainte de o interventie chirurgicala. Am sunat la telefonul din contact mi-a raspuns un domn foarte amabil si dupa cateva zile am avut produsul in mana. Nici nu va puteti imagina ce miracol este, durerile au disparut de la prima aplicare nu-mi venea sa cred o chestie atat de mica sa rezolve o problema atat de mare , va puteti imagina sa luati un varf de scobitoare sa aplicati pe hemoroizi si sa scapati de durere. Eram in al noualea cer si deja imi sunam toata familia sa le spun despre aceasta minune PropHem.Ca dupa cateva zile sa descopar ca de fapt hemoroizii mei s-au micsorat si au inceput sa dispara deja, dupa 2 saptamani nu mai aveam nici macar unul. L-am sunat pe domnul Abramiuc si i-am multumit infinit si am sa ii fiu recunoascatoare toata viata pentru ca m-a scapat in primul rand de durere si cel mai important de ei(hemoroizi) recomand acest produs din toata inima chiar si celor sceptici ca mine inainte de a ajunge la operatie merita macar sa incerci si o sa descoperiti ca inca mai exista miracole!!!
    Ana Maria
    Italia

  108. Monica (store manager)

    Buna ziua sunt Moni din Spania si vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ceea ce inseamna aceasta miraculoasa crema Prophem Activ care pe mine m-a ajutat foarte mult.Am avut o fisura anala (in urma unui tratament cu antibiotice) timp de aproape 2 luni si care nu se mai vindeca si pur si simplu nu mai stiam ce sa mai folosesc avand in vedere ca am cumparat o multime de produse fara nici un efect si pe care am cheltuit multi bani.M-am uitat pe internet si am vazut mai multe forumuri unde scriau multe persoane ca sufera de aceeasi problema si tot acolo scria cineva de aceasta crema miraculoasa,dar problema era ca eu nu eram in Romania si am zis hai sa incerc sa va trimit un mesaj ca poate o sa-mi trimiteti crema si aici in Spania si chiar nu ma asteptam sa mi-o si trimiteti asa de repede.Am comandat chiar doua cutii dar am folosit doar una si care a avut rezultate bune,cam in 2-3 saptamani de la utilizarea cremei am observat ca eram pe drumul cel bun si asa a fost dar pe langa utilizarea cremei vreau sa mentionez ca foarte important este regimul alimentar in aceasta perioada.Eu am baut multe lichide si am evitat painea,am mancat multe supe pentru a evita o eventuala constipatie.Va multumesc Domnule Ilie Abramiuc si va doresc multa sanatate ca sa puteti sa ajutati in continuare cat mai multe persoane care sufera de aceasta problema.Cu multa stima si respect Monica.
    Spania

  109. Mihai Olariu (store manager)

    Am fost diagnosticat in 2013 cu fistula perianala in italia, am folosit diverse tratamente in vara anului 2014, am fot nevoit sa fac o interventie chirurgicala si imediat post operatoriu am folosit crema d-stra PropHem care pot sa spun ca mi-a fost de ajutor.Pana in prezent nu am mai avut nici un fel de probleme. O recomand cu incredere
    Mihai Olariu

  110. Dr. Vasile Sucevan (store manager)

    Am avut multi pacienti cu hemoroizi (intalnita foarte des atat la maturi cat si la copii), am folosit diferite tratamente, creme etc. Dupa cazul cu soacra mea care suferea de multi ani de hemoroizi externi cu fisurari si sangerari, ea fiind medic generalist, si sotia mea medic oncolog a folosit tot felul de creme, dar fara rezultate. La operatie ii era frica sa mearga. Fratele meu locuieste in Siret, Romania. Prin el am aflat de d-l Ilie Abramiuc care i-a dat soacrei sa foloseasca crema PROPHEM! Peste 5 zile dupa ce soacra a folosit aceasta crema imi spune ca nu mai are dureri si sangerari, ca au disparut himoroizii! Era foarte multumita si nu-i venea sa creada. Nici mie nu-mi venea sa cred dupa atatia ani de chin si durere s-a vindecat in 5 zile! Recomand la toti bolnavii mei si la toata lumea PROPHEM! Folositi PROPHEM si veti fi sanatosi! Multumesc familiei Abramiuc, sa aveti multa sanatate!

    Dr. Vasile Sucevan
    Medic Chirurg
    Cernauti, Ucraina

  111. Dr.Dan Mihai Rusu (store manager)

    Stimate d-le Ilie Abramiuc, incep direct fara introducere sa va multumesc pentru ca am cunoscut valoarea terapeutica deosebita a preparatelor d-voastra (in special “PROPHEM ACTIV”, tratandu-ma pe mine personal si pe multi din pacientii mei. Specific ca sunt medic primar de medicina generala cu specializari in Homeopatie, Apifitoterapie si o vechime de 32 ani in slujba omului bolnav. Sincer, la inceput am fost foarte sceptic ca Boala mea Hemoroidala asociata de Fisuri anale si un mic Prolaps al mucoasei anale va putea fi vindecata sau macar ameliorata cu preparatul PROPHEM. Pentru o vreme am uitat sa-l folosesc si l-am dat cadou unui pacient cu Hemoroizi externi sangeranzi (mi-a fost mila de durerile si starea de slabiciune cu anemie la care ajunsese din cauza hemoroizilor si a sangerarii). Dupa doua saptamani au venit alti doi bolnavi la cabinet pentru ca sa-i consult si sa le dau si lor alifia care facuse minuni la prietenul lor care se vindecase de hemoragie si nu mai avea nici o durere in zona in care fusesera candva hemoroizii. Asa m-am desteptat si v-am cerut sa-mi trimiteti cateva cutii cu PROPHEM. Vreau sa va spun cu mana pe inima ca sunt un pacient (doctor) cuminte, v-am ascultat sfaturile care mi-au fost foarte utile si dupa tratamentul cu PROPHEM, acum pot sa spun ca am scapat de Hemoroizii prolabati, de sangerarile si durerile suportate de atata timp (aproximativ 20 ani), tratati in fel si chip. Va multumesc inca o data in numele meu si al pacientilor mei poate zeci (pe care-i aveti desigur in evidente). Vreau sa apreciez valorea si calitatea deosebita a Pasturii pe care o preparati si comercializati (am testat prin Rezonanta calitatea si efectul preparatelor d-voastra comparativ cu alte produse similare, iar rezultatele au fost spectaculos in favoarea celor preparate de d-voastra!
    Cu stima,
    Dr.Dan Mihai Rusu
    Medic Primar MG
    Homeopatie, Apifitoterapie
    Medias, jud.Sibiu

  112. Mihai O.

    MIHAI O.” Am fost diagnosticat in 2013 cu fistula perianala in italia, am folosit diverse tratamente in vara anului 2014, am fot nevoit sa fac o interventie chirurgicala si imediat post operatoriu am folosit crema d-stra PropHem care pot sa spun ca mi-a fost de ajutor.Pana in prezent nu am mai avut nici un fel de probleme. O recomand cu incredere. “

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *