a

Despre noi

După o experiență de peste 30 de ani în creșterea albinelor și folosirea produselor stupului în scopul
prevenirii sau tratării unor afecțiuni medicale, ne punem la dispoziția dumneavoastră pentru a
profita de cunoștințele acumulate în acest interval de timp.

Preparate Apicole reprezintă o familie de apicultori, însă la baza profesionalismului nostru stau biochimiști, chimiști, cercetători și inventatori. Aceste competențe ne permit să facem fine observații asupra produselor și combinațiilor produselor stupului și efectele acestora asupra sănătății omului în ameliorarea și lecuirea afecțiunilor medicale.

Prof. dr. ing. Harnaj, la simpozionul de apiterapie ținut la Madrid în 1974, a explicat faptul că “problemele de apiterapie se situează într-o disciplină de graniță, mai apropiată cercetătorilor din domeniul biochimiei și medicinei decât celor din apicultură, cum a fost considerată…”.

Interesul nostru este să informăm și să îi ajutăm atât pe cei care deja au familii de albine și se ocupă de preparatele apicole cât și pe cei care vor doar să se informeze cu privire la beneficiile produselor realizate cu ajutorul albinelor.
În speranța că v-am stârnit interesul vă invităm să ne urmăriți activitatea atât de pe site-ul Preparate Apicole, cât și pe rețelele de socializare și să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări legate de acest domeniu sau de produsele lui.