Formular de Retur

  Pentru a solicita returnarea unui produs, vă rugăm să completați formularul de mai jos:







  Ghidul complet pentru renunțarea la cumpărare și returnarea produselor pe Preparateapicole.ro

  Cumpărarea online poate fi o experiență minunată, dar uneori, nevoia de a returna un produs poate interveni. Fie că este vorba despre o problemă de calitate sau doar de o schimbare de opinie, este esențial să știi că ai opțiuni clare și transparente atunci când faci cumpărături de pe Preparateapicole.ro.

  Drepturile tale ca și consumator:

  Conform dispozițiilor OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor, ai dreptul să returnezi produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără a fi nevoie să invoci vreun motiv. Este important să reții că, pentru produsele perisabile, nu există posibilitatea de returnare.

  Procedura de returnare:

  1. Contactează-ne: Pentru a iniția procesul de returnare, te rugăm să ne contactezi prin telefon la 0745629551 sau prin email la [email protected].
  2. Ambalare corectă: Produsele trebuie ambalate corespunzător în ambalajele lor originale, sigilate și nedeteriorate. Asigură-te că atât produsele cât și ambalajele lor sunt în stare perfectă.
  3. Expedierea: Trimite coletul către adresa noastră specificată mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de către cumpărător conform legii.

  Adresa de returnare:

  Destinatar: Preparate Apicole ABEE

  Adresă: Sat Negostina, str. Izvor, nr. 93, jud. Suceava

  Telefon: 0745629551

  Restituirea contravalorii:

  Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în maximum 14 zile de la data înregistrării solicitării de retur în contul bancar specificat în formularul de retur. Rambursarea se face doar în contul bancar al persoanei care a efectuat achiziția și solicită returnarea.

  Responsabilitatea pentru starea produsului:

  Riscul de deteriorare sau pierdere a produsului este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta intră în posesia fizică a produselor. Este important să verifici starea produsului imediat ce îl primești.

  Excepții de la dreptul de returnare:

  Conform legislației, există anumite excepții de la dreptul de returnare, cum ar fi produsele care nu pot fi returnate din motive de igienă sau sănătate, precum și produsele personalizate la cererea consumatorului.

  Ne dorim să faci cumpărături pe Preparateapicole.ro cu încredere, iar dacă întâmpini orice problemă sau ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră este aici pentru a te ajuta să ai o experiență de cumpărături plăcută și lipsită de griji!